TV4 Nyhetsmorgon

Den 3 juli 2023 var Caroline återigen inbjuden till TV4 Nyhetsmorgon, den här gången för att prata om hur man lyckas med förstadejten.  

RIX Morronzoo

Radioprofilen Robin Calmegård har pratat en hel del om sina dejtingstrapatser i RIX Morronzoo. Som hjälp fick han ett exemplar av dejtinghandboken. Se RIX FM:s film från när Robin packar upp sin present. Lyssna också gärna på klippet när de pratar om boken i direktsändning dagen efter.

TV4 Nyhetsmorgon

Den 14 april besökte Caroline TV4 Nyhetsmorgon för att prata dejting. Du ser inslaget här!

Amelia Adamo gillar!

Den 9 mars blev Caroline överraskande uppringd av självaste Amelia Adamo. Hon ville berätta att hon verkligen gillade boken, att den behövs och ligger helt rätt i tiden samt att hon rekommenderat den på sitt Instagramkonto. Stort!!! 

Bo Lundvangs film från bokreleasen!

2023-02-25 Närmare sextio personer kom på releasefesten för "Handbok i (nät)dejting för vuxna män". Några av dem ser du här, när Bo Lundvang säkert manövrerade sin drönare tvärs igenom festen!

VLT: Veckans tre heta

Efter stort intresse för artikeln om dejtinghandboken i Västmanlands Läns Tidning, VLT, blev den utsedd till en av "Veckans tre heta ..." av chefredaktör Daniel Nordström den 24:e februari 2023. Kul! 

Västmanlands Läns Tidning

VLT:s kulturredaktör Maria Björkman skrev en trevlig artikel om Caroline och dejtinghandboken. Publicerat 2022-03-22 på vlt.se och i pappers-VLT dagen efter.

Västerås Tidning

Michaela Ericzén på Västerås Tidning var först ut med att skriva en artikeln om boksläppet. Artikeln publicerades på deras hemsida 2023-02-18 och i papperstidningen dagen efter. Artikeln lyftes också fram på löpsedlarna! 

Morgon i P4 Västmanland

Den 9 februari gästade Caroline P4 Västmanlands morgonprogram med Emil Rönnlund som programledare. Klockan 07:43 drog vi igång för att peppa dejtare inför Alla hjärtans dag!